Participaties

Van projectontwikkelaars, leisure-branche, tech-fondsen tot aan start-ups, we investeren direct en indirect in een verscheidenheid aan bedrijven en projecten. Bij de allocatie is voor ons van belang dat we kiezen voor de lange termijn en we zetten graag onze kennis en uitgebreide netwerk in. 

Onze participaties

Vastgoed

We bezitten en beheren ook een portefeuille bestaande uit woningen en bedrijfspanden (commercieel en maatschappelijk).
Ook bij vastgoed is onze strategie gericht op de lange termijn. We kiezen hierbij bewust voor een intensieve
samenwerking met onze huurders en partners.

Ons vastgoed

Waarom met ons verder bouwen?

Integriteit hebben we hoog in het vaandel staan en we koppelen daadkracht aan financiële degelijkheid. Daardoor staan we al jaren bekend als een betrouwbare investeerder. Onze focus ligt op de lange termijn. Wij weten wat nodig is om een project tot een succes te maken en tonen een hoge mate van betrokkenheid.

Participeren voor de lange termijn
We zijn een echte participatie-investeerder. Het liefst nemen we een belang dat in aanmerking komt voor de deelnemingsvrijstelling. En gaan we een langetermijnrelatie aan. We spreiden risico’s door op verschillende manieren te investeren. Naast vastgoed gerelateerde investeringen, kiezen wij er ook voor om te investeren in private equity. Naast aandelenbelangen wordt risicodragend vermogen ook geïnvesteerd via private equity fondsen.

Actief betrokken
Wij vinden dat participeren meer is dan een financiële transactie. We brengen niet alleen kapitaal in maar ook kunde, kennis, een netwerk en ervaring. Zo bouwen we samen aan ondernemerssucces.