Impact Vastgoed is waar alle vastgoedinvesteringen van IMP BV zijn onder gebracht.  Tot de activiteiten behoren de aan- en verkoop en verhuur van middelgrote commerciële kantoor- en bedrijfsgebouwen, woningcomplexen en maatschappelijk vastgoed in Nederland. Daarnaast verzorgen wij de herontwikkeling, renovatie en het management van deze projecten. Wij kiezen bewust voor lange termijn investeringen en intensieve samenwerking met huurders en partners. Door actieve deelname, de diversiteit van activiteiten en de zekerheid van financiële draagkracht zijn wij een  professionele en betrouwbare partner met kennis van vastgoedzaken.

Het management van de vastgoedportefeuille wordt intern verzorgd en deels via externe professionele vastgoedpartijen. De activiteiten zijn ondergebracht in verschillende werkmaatschappijen.
Heeft u vragen over één van onze investeringen? Neem dan contact met ons op.
Telefoon: +31 (0)10-282 31 31 *
Fax: 010-282 31 32
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Bij storingen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

*Op doordeweekse dagen zijn wij tussen 08:30 en 17:30 uur telefonisch bereikbaar. Buiten deze tijden kunt u in geval van een calamiteit contact opnemen met Trigion Alarmservice op het nummer 088-298 1940.

Commercieel vastgoed


Barendrecht – Trondheim 2 – 24

Trondheim 2-24 bestaat uit 2 gebouwen. Het betreffen twee zeer representatieve kantoren en bedrijfsruimtes. De panden zijn gelegen op bedrijventerrein Vaanpark. Dit bedrijventerrein ligt langs de A29 (Rotterdam-Roosendaal) en heeft een vrijwel directe aansluiting op de A15 (Botlek/Europoort/Nijmegen) en via het IJsselmondseplein en het Beneluxplein op respectievelijk de A16 (Rotterdam-Breda) en de A4 (Pernis/Hoogvliet – Schiedam/ Midden Delfland).

Bereikbaarheid: parkeren en OV
In totaal zijn er 175 parkeerplaatsen gerealiseerd, waarvan er 73 zijn gelegen in een half verdiepte parkeergarage en 102 rondom het veelzijdige complex. Op loopafstand zijn er busverbindingen die aansluiting geven op bus- en metrostation Rotterdam Zuidplein en het NS station Barendrecht.

Meer informatie of een bezichtigingsafspraak maken? Bel (0)10-282 31 31 of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..


Leidschendam-Voorburg – Vlietweg 16-17

Werken in een modern kantoorgebouw aan de Vliet? Dat kan binnen het kantorencomplex ‘Fleetpark’ op Vlietweg 16-17. Dit kantoorgebouw is in 2006/2007 schitterend gerenoveerd en gemoderniseerd. Het kantoorgebouw bestaat uit 8 verdiepingen (begane grond en 7 etages). Daarnaast beschikt het gebouw over een zeer representatieve entree met videofoon. Verhuurbare units vanaf ca. 100 m².

Bereikbaarheid
Vanaf de snelweg is Vlietweg al herkenbaar: het is een eigentijds en eigenwijs kantorencomplex. Vlietweg is uiterst makkelijk te bereiken met de auto. Vanaf de A4, de A12, de A13 en de nieuwe Noordelijke Randweg rijdt u rechtstreeks Vlietweg op.

Ook met het Openbaar Vervoer is Vlietweg goed te bereiken. Het NS-station ‘Voorburg-Leidschendam’ ligt op nog geen 500 meter van Vlietweg.

En op loopafstand is metro- en tramstation Oosteinde, Voorburg gelegen.

Meer informatie of een bezichtigingsafspraak maken? Bel (0)10-282 31 31 of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..


Leidschendam-Voorburg – Fleetpark – Overgoo 2

Dit gebouw, gelegen direct aan de Vliet, heeft 7 verdiepingen (begane grond en 6 etages) met vloeroppervlakten variërend van 500 tot ruim 950 m². De kantoorruimtes zijn zeer gunstig gepositioneerd rondom de kern en maken het mogelijk de verdiepingen eenvoudig onder te verdelen in kleinere units.

Meer informatie of een bezichtigingsafspraak maken? Bel (0)10-282 31 30 of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..


Leidschendam-Voorburg – Fleetpark – Overgoo 6

Op zoek naar een kleinschalig kantoorgebouw? Dat volop ruimte biedt maar toch compact genoeg is om een geheel eigen identiteit te hebben? Binnen het kantorencomplex ‘Fleetpark’ te Leidschendam vindt u het gebouw Overgoo 6. Dit gebouw is recentelijk volledig gerenoveerd, heeft 5 verdiepingen (begane grond en 4 etages) met vloeroppervlakten van ruim 370 tot 375 m². De kantoorruimtes zijn zeer gunstig gepositioneerd rondom de kern en maken het mogelijk de verdiepingen eenvoudig onder te verdelen in diverse ruimtes. Overgoo 6 beschikt over een hoogwaardig modern en duurzaam afwerkingsniveau.

Meer informatie of een bezichtigingsafspraak maken? Bel (0)10-282 31 30 of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Bereikbaarheid: Fleetpark (Overgoo en Vlietweg) Leidschendam-Voorburg
De uitstekende bereikbaarheid per auto vraagt uiteraard om goede parkeervoorzieningen. Alleen al op het eigen terrein is daarom plaats voor ca. 330 auto’s. Deze plaatsen zijn deels gelegen in een overdekte parkeergarage. Vanaf de snelweg is Fleetpark al herkenbaar: het is een eigentijds en kantorencomplex. Het is uiterst makkelijk te bereiken met de auto. Vanaf de A4, de A12, de A13 en de nieuwe Noordelijke Randweg rijdt u direct Fleetpark op. Ook met het Openbaar Vervoer is Fleetpark goed te bereiken. Het NS-station ‘Voorburg-Leidschendam’ ligt op nog geen 500 meter. Op loopafstand is tram-/metrostation Oosteinde (Voorburg) gelegen.


Rotterdam – De Coopvaert – Blaak 516

Zakendoen in het financiële hart van wereldhavenstad Rotterdam dat doe je in De Coopvaert. Naast kantoren treft u op de begane grond hoogwaardige horeca. Het gebouw is een prachtig architectonisch hoogstandje dat overal bovenuit torent. Kenmerkend voor dit baken van Rotterdam is de unieke locatie. Aan de Leuvehaven, naast het Maritiem museum, aan de Blaak en vlakbij de Coolsingel. Een inspirerende omgeving om zaken te doen!

Bereikbaarheid: parkeren en OV
Per verdieping kunt u 8 parkeerplaatsen huren en indien gewenst ook een aantal bezoekersplaatsen in de parkeergarage achter het gebouw (Wijnstraat 100). Een paar honderd meter en u zit op de Maasboulevard richting Amsterdam, Antwerpen of Utrecht. Op loopafstand bevinden zich de stations Rotterdam Blaak en Beurs. De bus en tram stoppen voor De Coopvaert.

Meer informatie of een bezichtigingsafspraak maken? Bel (0)10-282 31 30 of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..Almelo – Stationsstraat 11 – Javatoren

Direct gelegen aan het Station in het Centrum van Almelo is dit zeer representatieve en goed bereikbare kantoorgebouw met ruime parkeergelegenheid geschikt voor elke gebruiker. De Javatoren is in 2007 opgeleverd en is van vele gemakken voorzien Binnen de Javatoren is er een breed aanbod aan faciliteiten waar u als ondernemer goed gebruik van kunt maken. Zo is er o.a. een receptiedienst, post,- en telefoondiensten of een stabiel snel wifi netwerk en zijn er vergaderruimtes die u tijdelijk kunt te huren.

Bereikbaarheid
Totaal zijn er 67 parkeerplaatsen in de deels overdekte parkeergarage. De Rijksweg A35 ligt op circa zeven minuten rijafstand. Het NS-station en het busstation liggen op circa 150 meter.

Kijk voor meer informatie en het plannen van een bezichtigingsafspraak op www.javatoren.nl of bel 0546 20 4000.


Den Haag – Nieuwe Parklaan 191-193

Deze statige monumentale, geschakelde villa’s liggen op loopafstand van de Scheveningse boulevard, de Pier en het strand. Met de fiets zit je zo bij de winkels van het Belgisch Park of ben je snel op de Frederik Hendriklaan in het Statenkwartier. En met de tram ben je zonder overstappen binnen 15 minuten op het Centraal Station en het centrum van Den Haag.

Meer informatie? Bel (0)10-282 31 30 of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Maatschappelijk vastgoed


Rotterdam - De Hillevliet

Dit karakteristieke pand in Rotterdam Zuid heeft ooit dienst gedaan als Technische School. Vele elementen herinneren nog aan de tijd dat daar jongeren bezig waren zich te ontplooien en voor te bereiden op een nieuwe levensfase. In 2020 is de aftrap gegeven om van dit bijzondere pand een community te maken door ruimte te bieden aan enerzijds maatschappelijke organisaties en anderzijds aan kleine (lokale) bedrijfjes. Een meltingpot waar verschillende culturen, bedrijfjes, organisaties en buurtbewoners bij elkaar komen om samen energie te geven aan een stuk Rotterdam dat in opbouw is en dat de komende jaren alleen maar mooier en sterker zal worden. En zo is de cirkel rond: de Hillevliet zal weer een plek worden die de mensen en daarmee Rotterdam Zuid een beetje op weg helpt naar een nieuwe fase in hun bestaan. IMP en Place Based geven vorm aan de invulling van het pand, daarbij zijn Stichting Humanitas en Museum Boymans van Beuningen en Emi op Zuid partners van het eerste uur.

Bereikbaarheid
Met de fiets, lopend of met OV (bus 66 en 77 en tram 2 en 25) is de Hillevliet zeer goed bereikbaar. Parkeren kan op de openbare wegen.

Voor meer informatie en of een bezichtigingsafspraak maken kijk op www.dehillevliet.nl of bel met 010-282 31 30.


Rotterdam – Nootdorpstraat 1 en Veurstraat 4 – De Familiekerk en Pastorie

De Heilige Familiekerk, tezamen met de pastorie, is in 2016 aangekocht ten behoeve van de Stichting voor Behoud van de Familiekerk. De kerk is gelegen aan de groene Bergsingel en grenst aan de achterzijde aan de Hofbogen. Het is zonder twijfel één van de meest markante historische gebouwen in de wijde omgeving. De kerk is ontworpen door architect Jos Cuypers (zoon van Pierre Cuypers, architect van het Rijksmuseum en Centraal Station in Amsterdam) en zijn zoon Pierre Cuypers. In het bijzonder vanwege het vakmanschap dat bijvoorbeeld zijn uiting vindt in prachtig gedetailleerd metselwerk en in de houten kap heeft de Familiekerk de status van gemeentelijk monument verworven.

De Stichting heeft de Familiekerk aangekocht met een tweeledig doel: enerzijds om het bijzondere gemeentelijk bouwwerk voor de komende generaties te behouden en anderzijds som het een nieuwe sociaalmaatschappelijke rol van betekenis te geven. Om dit alles te realiseren is een masterplan opgesteld om de kerk grondig te restaureren en om vorm te geven aan de tot doel gestelde sociaalmaatschappelijke functie.

Kijk voor meer informatie over de dit bijzondere project op www.defamiliekerk.nl of neem contact op met 010-282 31 30.


Sprundel – St Jansstraat 127 – De Parel

De Parel is een kleinschalig ouderinitiatief in Sprundel dat een prettige en veilige woonplek biedt aan 16 (jong-)volwassenen met een stoornis in het autisme spectrum en een verstandelijke beperking. Bij De Parel is wonen en zorg gescheiden: de bewoners huren een appartement van een particuliere verhuurder (Impact Vastgoed BV) en kopen individueel 24-uurs zorg in bij een professionele dienstverlener (ASVZ).

Meer informatie? Kijk op www.wonenbijdeparel.nl of bel 010-282 31 30.


Sittard – Beukeboomweg 21 – Gemmaklooster

Het voormalige Gemmaklooster is herontwikkeld tot 16 zorgwoningen met 2 gemeenschappelijke woonkamers voor senioren en medio 2019 opgeleverd. Nobama Care -een zorgverlener gespecialiseerd in woonconcepten voor mensen met geheugenverlies en dementerenden- biedt in het ‘vernieuwde’ klooster senioren met een geheugenstoornis een nieuwe thuis, met 24-uurszorg en leuke activiteiten. De kamers, met een gemiddelde oppervlakte van 27 m², beschikken over een woon/slaapkamer met eigen sanitair. Alle woningen mogen door de bewoners zelf ingericht worden.

Kijk voor meer informatie op www.nobamacare.nl/portfolio-item/sittard-residentie/.


Waddinxveen – Kerkweg Oost 157

In het centrum van Waddinxveen worden op de grond van het voormalige postkantoor 24 appartementen gerealiseerd voor autistische jongeren. De totale oppervlakte van het complex bedraagt ca 1350 m2. De voorgevel van het oude postkantoor komt terug in de nieuwe gevel.

Meer informatie? Bel (0)10-282 31 30 of stuur een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..